1
Мисия
Внасяме култура в поднасянето и представянето на цветя. Работим спрямо най- съвременните тенденции и създаваме такива.
1
Иновации
Винаги се стремим да представяме най-актуалното от света на флористиката за нашите клиенти, като сами създаваме иновации.
1
Ценности
Коректност, иновативност, да бъдем смели във флоралния дизайн, да уважаваме избора на клиентите, съчетавайки с нашия почерк.
1
Отношение
Всеки клиент е специален, всяко цвете е специално и затова нашето отношение е на уважение. Държим на двустранния процес.
АБОНАМЕНТНИ ПЛАНОВЕ

Седмична доставка на цветя

С увереност Gebov Flowers Bar предлага нова услуга за български пазар: всяка седмица наш екип от флористи ще доставя свежи цветя за Вашия бизнес и ще се грижи за вече наличните. Ние изработваме специални предложения, съчетани с Вашия интериор, които да будят възхищение и да допълват неговата идентичност чрез новаторски и оригинален подход.

Ние не просто доставяме директно за Вас, а изготвяме най-персонализирани предложения, които максимално да отговарят на Вашите нужди. След консултация с нашите дизайнери Вие ще получите визуализация, която ще представи позиционирането на всички растения на най-точните места в интериора.

Цветята и подходящите за тях съдове са онзи прекрасен акцент, който създава истинска атмосфера и предразполага за още по-успешните бизнес отношения.

Доверете се на екипа на GEBOV да оформи уникални по рода си цветни инсталации и декорации, които да Ви поставят крачка преди всички конкуренти.

STANDART

Ваза със сезонни цветя

ЦЕНА: ПРИ ЗАПИТВАНЕ

PREMIUM

ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЕКТ С ФЛОРАЛНИ ИНСТАЛАЦИИ

STANDART

Ваза със сезонни цветя

ЦЕНА: ПРИ ЗАПИТВАНЕ

PREMIUM

ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЕКТ С ФЛОРАЛНИ ИНСТАЛАЦИИ

Сезонна декорация

Вашият бизнес има за цел да продава. Ние сме тук, за да помогнем за това. Даваме Ви огромен избор от варианти за сезонна или празнична декорация. Ще създадем за Вашия фирмен интериор неповторима визия спрямо конкретния период: най-богатата и красива Коледа, най-пъстрата есен, най-уютната зимна атмосфера. Ние сме Вашия неизменен партньор за успешен бизнес.

За всеки специален повод и спрямо различните сезонни от GEBOV предлагаме под наем иновативни и смели решения. Постоянното обновление и оригинална визия са един от ключовете за по-високи продажби и изстрелване към върха.

Очакваме Вашите запитвания, на чиято база ще изготвим специален проект и визуализация, които да помогнат да придобиете представа за високото качество и стилната визия.

ПРОЛЕТ

ЕСЕН

ЗИМА

ПРОЛЕТ

ЕСЕН

ЗИМА

Доставка на букети и подаръци

В бизнеса е важно да бъдете най-запомнящи се. Затова имате нужда от партньор, който да Ви дава това предимство. За важен личен повод на Ваш колега, близък или клиент, ние сме насреща, за да доставим най-бързо и точно прекрасни букети, които да оставят всеки очарован. Нашите предложения винаги се отличават чрез своята най-модерна визия, напълно иновативна за българския пазар.

От нас можете да получите и оригинални подаръци като серията ни за луксозни свещи GEBOV Scented Candles, разнообразие от декоративни елементи и акценти, както и нестандартни цветни инсталации.

ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ И ДЕКОРАЦИЯ

Обогатете фирмената си идентичност, направете всяко парти едно истинско преживяване за Вас и Вашите колеги. С нашия екип от професионалисти ще намерите решения, които до момента не сте откривали: уникални декорации, пълно ивент обслужване и най-важното – смели идеи и иновативен подход. Разчупете представите за фирмено парти.

Всяко Ваше запитване ще бъде внимателно разгледано от нашия ивент мениджър, който ще Ви консултира за най-подходящи локации, кетъринг обслужване, техническо обезпечаване, транспорт, ентъртеймънт и всички други дребни детайли, който да оставят всички с усещането за незабравимо тържество.

Заедно с него действа и нашият екип от декоратори, които или спрямо зададена от Вас тема, или специално предложена от нас, ще създадем чрез магията на цветята възможно най-оригиналното аранжиране. Всяка декорация е специална и индивидуална за всеки наш отделен клиент.

Ние изработваме и притежаваме всичко, от което се нуждаете.

фирмени партита

Свещник

Размер: 120 см
Материал: метал
Цена: 100 лв на ден

декор на сцена

Свещник

Размер: 120 см
Материал: метал
Цена: 100 лв на ден

фирмени партита

Свещник

Размер: 120 см
Материал: метал
Цена: 100 лв на ден

декор на сцена

Свещник

Размер: 120 см
Материал: метал
Цена: 100 лв на ден

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

Осмелете се да потърсите различното, като се доверите на нашите нестандартни и смели идеи по отношение на озеленяването на Вашия офис, бизнес сграда, хотел или ресторант. Ние ще създадем нов луксозен вид, допълващ с оригинални детайли Вашата бизнес атмосфера. Ще сътворим комфорт, ще внесем естетика и чувство за новаторство във всеки интериор или екстериор.

Постигаме изключително впечатляващи резултати с внимателно селектирани растения, които са изцяло съобразени с конкретния интериор. Към тях добавяме кашпи и различни съдове за цветя, част от които са уникати за българския пазар.

С нашите растения обогатяваме и разчупваме дори най-обикновените помещения.

ЗАСАЖДАНЕ

Засаждане на стайни растения

ПОДДРЪЖКА

Оставете на нас да се грижим за вашите растения

ЗАСАЖДАНЕ

Засаждане на стайни растения

ПОДДРЪЖКА

Оставете на нас да се грижим за вашите растения

Add to cart