СВАТБА


Ние от GEBOV Flowers умеем да създаваме не просто декорация, а цялостно преживяване, което ще запомните завинаги. Нашите иновативни и професионални услуги ще променят представите ви за сватбен ден.

Ще подберем тема на сватбата и ще ви посъветваме кои са най-добрите решения за декорация спрямо вашия бюджет, локация и изисквания.

Нашият стил на работа се отличава със собствен почерк, иновативна визия и високо ниво на професионализъм – 100% гаранция, че ще преживеете възможно най-красивия и  специален ден.

ПОВЕЧЕ ОТ ДЕКОРАЦИЯ

Ние ви предлагаме пълно обслужване от – до: избор на най-подходящата локация, наем на техника, диджей, автомобил, изработка на сватбени покани и менюта, както и черешката на тортата – нашите уникални флорални декорации. Ще останете впечатлени от невероятните арки, които създаваме, от прекрасните аранжировки за маси и автомобили,    елегантните букети и  бутониери, както и от всеки елемент, който ще изработим с любов за вашия специален ден. Дългогодишният ни опит и професионализъм са гаранция за вас, нашия клиент – знаем как да се погрижим за най-красивия ден в живота ви, а на вас остава единствено да му се насладите.

Add to cart