GROWING TO INSPIRE

Мисията на GEBOV Flowers Company е да ви вдъхновяваме. Нашите услуги задават нови стандарти във флоралното обслужване. Ние знаем как да изградим неповторим стил за вашия декор.

В работата си се ръководим от мотото да създаваме красота и наслада – във всеки детайл, във всеки кът от интериора. Гарантираме ви стил, класа, професионализъм и иновативност. 

АБОНАМЕНТНИ ПЛАНОВЕ

ПРАЗНИЧНИ

Всеки повод, който имате, е винаги в нашия календар. Ние знаем кога близките Ви имат специални дни, кога трябва да получат своите красиви цветя от Ваше име. В забързаното ежедневие тази ексклузивна услуга пести не само време, но така можете да бъдете сигурни, че винаги ще сте засвидетелствали своето уважение и най-добри чувства.

STANDART

ДВА поводА

РОЖДЕН ДЕН - ИМЕН ДЕН

PREMIUM

ПЕТ ПОВОДА

РОЖДЕН ДЕН - ИМЕН ДЕН - ГОДИШНИНА - 8-МАРТ - 14-ТИ ФЕВРУАРИ

STANDART

ДВА поводА

РОЖДЕН ДЕН - ИМЕН ДЕН

PREMIUM

ПЕТ ПОВОДА

РОЖДЕН ДЕН - ИМЕН ДЕН - ГОДИШНИНА - 8-МАРТ - 14-ТИ ФЕВРУАРИ

ЗА ДОМА

Мечтаете ли домът Ви да бъде истински оазис, в който да нямате търпение да се завърнете след почивка или натоварен работен ден? Тогава нека екипът ни от професионални флорални дизайнери да направи най-подходящата оферта за помещенията вътре или за двора. Ние работим с най-качествените цветя и декорации, за които ежеседмично ще се грижим.

Спрямо Вашата заявка и интериора създаваме цялостна визуализация на пространствата, като в нея ще видите къде и какви растения и аранжировки предлагаме да бъдат поставени. Нашият екип ще се грижи регулярно за тях, за да можете винаги да имате най-свежи цветя у дома.

ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЕКТ С ФЛОРАЛНИ ИНСТАЛАЦИИ

Ваза със сезонни цветя

ЦЕНА: ПРИ ЗАПИТВАНЕ

ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЕКТ С ФЛОРАЛНИ ИНСТАЛАЦИИ

Ваза със сезонни цветя

ЦЕНА: ПРИ ЗАПИТВАНЕ

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

Gebov Flowers Bar доставя директно в дома Ви най-подходящите растения и цветя за двора, балкона или различните помещения. Нашият екип от професионалисти ще се погрижи те да бъдат най-точно селектирани спрямо всички специфики, така че цветята да Ви радват възможно най-дълго.

Позволете ни да създадем един истински зелен рай за Вас и за Вашите близки.

РОЗА ВСЕКИ ДЕН

 

Има десетки начини да изразите любовта си, но най-класически и искрен остава цветето и по-специално розата. Ние предлагаме само първокласен рязан цвят, с които да изненадвате ежедневно най-специалния за Вас човек. Поръчайте услугата ни Роза всеки ден, дайте на любимия човек повод да мисли за Вас с усмивка и положително настроение.

 

ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ

ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ

ДЕКОРАЦИЯ НА СЪБИТИЯ

 

Всеки може да направи тържество. Но не всеки ще създаде Вашето тържество – с умение откриваме най-доброто за нашите клиенти, претворявайки го през неподражаемата призма на новаторство на нашия професионализъм и опит. Потърсете ни за Вашата сватба, рожден ден и всеки един повод, за да получите индивидуална оферта. Позволете си да бъдете специални, изберете различното. 

Ние ще дадем предложения за най-точни места за Вашето парти, ще организираме цялото обезпечаване, така че да получите цялостна услуга. Нейният най-силен акцент, разбира се, ще бъдат прекрасните растения и цветя, които да създадат празничното настроение и атмосфера.

РОЖДЕН ДЕН

ДЕКОРАЦИЯ С ЦВЕТЯ,СЪДОВЕ И СВЕЩНИЦИ, ФОТОСТЕНА, МАСИ, ПОКРИВКИ, ХАНГАЛИ, ТЕЙБЪЛИ И ОЩЕ.

ДЕТСКО ПАРТИ

ДЕКОРАЦИЯ С ЦВЕТЯ,СЪДОВЕ И СВЕЩНИЦИ, ФОТОСТЕНА, CANDY BAR,БАЛОНИ, МАСИ, ПОКРИВКИ, ХАНГАЛИ, ТЕЙБЪЛИ И ОЩЕ.

ЮБИЛЕЙ

ДЕКОРАЦИЯ С ЦВЕТЯ,СЪДОВЕ И СВЕЩНИЦИ, ФОТОСТЕНА, МАСИ, ПОКРИВКИ, ХАНГАЛИ, ТЕЙБЪЛИ И ОЩЕ.

КРЪЩЕНЕ

ДЕКОРАЦИЯ С ЦВЕТЯ,СЪДОВЕ И СВЕЩНИЦИ, ФОТОСТЕНА, CANDY BAR, БАЛОНИ, МАСИ, ПОКРИВКИ, ХАНГАЛИ, ТЕЙБЪЛИ И ОЩЕ.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

0883 797 773    Add to cart