All you need is love

се пее в една известна песен и едва ли някой ще отрече, че това не е вярно

Всички мечтаем за любов и всеки от нас се надява да я срещна и задържи завинаги. И когато се случи да срещнеш любовта на живота си, рано или късно идва време за сватба, нали така?!

Какво по-хубаво от това да се вречеш във вярност и любов към най-специалния човек и да споделиш всеки ден от живота ти с него.🤍

Ако вие сте двама, преплетени в магията на любовта, ако искате да споделите дните, годините и вечността в едно, и търсите вашият сватбен агент – то ние сме насреща! Ще ви предложим уникална и неповторима флорална декорация, както и пълен набор от професионални и висококачествени сватбени услуги, гарантирайки ви, че ще преживеете незабравимо сватбено тържество.

И така: как да планирате перфектната сватба и кои са основните елементи за нейната подготовка:

  • Първо и най-основно е да изберете тема на тържеството. Нейната задача е да придаде индивидиуален характер на събитието, декора и всеки друг детайл и елемент и от нея зависи цялостният подход. Тя може да е класическа, бляскава и модерна, горска, плажна, бохо, винтидж, приказка и т.н. Можете също така да зададете и цветова тема – бяло, розово злато, акварел, пъстри нюанси и др.
  • На следващ ред идва друг важен избор, а именно изборът на зала (вкл. църква ако ще има църковна церемония) и декори. Тук основна роля играят локацията, броят гости и вашият бюджет. За радост, има все повече и повече места из цялата страна, вкл. и специални тържествени резиденции, предвидени изключетелно и най-вече да задоволят всички нужди в сватбения ден.
  • Идва ред да изберете декорацията на най-важните спотове във вашето тържество – сватбена арка, фото пано, сватбена маса, маси за гости и всички елемнти, за които ние ще ви предоставим подробен списък.
  • Сватбеният букет е друг изключително важен детайл, върху който да помислите – разбира се, той трябва да е изключително красив, но и удобен, но най-вече да излъчва духа на булката .
  • Декорацията на сватбеният автомобил е следваща по ред точка. Тя може да представлява деликатна или пищна флорална декорация, според темата, автомобила и вкуса на младоженците.
  • Не пропускайте да помислите и за сватбените покани – те също трябва да отразяват посланието на сватбената тема, заедно с всички останали елементи – дисплеи за разпределение на гостите, индивидуални табелки с имената им,сватбени аксесоари, подаръци и т.н.
  • Идва време и за една от най-веселите части на събитието, а именно музиката и изборът на ди-джей. Друг ден като този няма да имате, така че постарайте да се забавлявате, така както душата ви мечтае.
  • Накрая е нужно да се подредят етапите и детайлите на деня/вечерта и да се финализира плана за изпълнението на събитието. .

Разгледайте нашата сватбена галерия и се вдъхновете с идеи

Запознайте се с нашите сватбени услуги и ни позвънете за консултация

СВАТБЕНИ УСЛУГИ

За нас ще бъде вълшебство да споделим и организираме най-вълнуващия ден в живота ви. Денят, в който ще се отдадете на магията на любовта един към друг вовеки.

Този уеб сайт използва бисквитки, за да осигури правилното му функциониране. С натискането на бутона "Продължи", вие се съгласявате с използването на тези бисквитки.