Есенната палитра – релакс за душата

 

Ако след лятото се чувствате меланхолично, излезте сред природата и се потопете в нейните есенни цветове

Няма по-добър лечител от природата. А нейните топли и пастелни цветове през този сезон наистина могат да балансират духа и да успокоят сетивата ни.

Меко кафяво, топло жълто, тиквено оранжево, рубинено червено – перфектна хармония от взаимно допълващи се цветове, които влияят на духа ни. Сега е идеалният момент да се заредите с енергия преди да започне студената и дълга зима.

Жълтият цвят действа ободряващо и стоплящо, оранжевият – стимулиращо, червеният – ще повдигне ентусиазма ви, а кафявият – ще ви заземи. 

Разходете се до планината, обиколете близкия парк, полюбувайте се на нежните лъчи на слънцето, насладете се на сезонни храни като тиква, кестени, ябълки и най-вече усмихнете се. Сезоните се сменят, с тях и настроението ни, но нека открием чар във всеки един.

И не забравяйте да пренесете есента и в дома си – декорирайте с букет от есенни цветя и листа, за да сте в тон с приодата.

Предлагаме ви някои идеи за вдъхновение

Този уеб сайт използва бисквитки, за да осигури правилното му функциониране. С натискането на бутона "Продължи", вие се съгласявате с използването на тези бисквитки.