Коледа – най-вълшебното време от годината

 

Наближава най-светлият и красив празник в годината – нека декорираме елхата подобаващо!

Да създадем уютна атмосфера, да приготвим вкусна коледна трапеза, да се съберем с най-скъпите хора и разбира се, да украсим коледната елха са най-важните приготовления за празника.

Независимо дали ще избереш естествена или изкуствена елха, накарай я да засияе. Декорирай я с различни по големина играчки – топки, звезди, птици, панделки – комбинирай смело, но не прекалявай. Добави дискретни лампички с топла светлина по цялата й височина, така че клонките й да заблестят като звездите в небето.

Препоръчваме ти да избереш една до две цветови гами, които да съчетаеш. Може да заложиш на класическата комбинация от червено и златно, с нея никога няма да сбъркаш, а и ще имаш декорация с активно присъствие. Сребро и синьо, прасковено и шампанско са комбинации, които са много хармонични.
Друг вариант е да заложиш на бяло и да създадеш снежна елха, която изглежда сякащ току що е била отрупана от първия сняг.
Който и вариант да избереш, сигурни сме, че ще създадеш неповторимо празнично настроение.

Отдели си време, направи си ароматен чай, отдай се изцяло на процеса и му се наслади напълно.

И не забравяйте да направиш хубави снимки!

Предлагаме ти някои идеи за вдъхновение

Този уеб сайт използва бисквитки, за да осигури правилното му функциониране. С натискането на бутона "Продължи", вие се съгласявате с използването на тези бисквитки.