GROWING TO INSPIRE

“Цветята цъфтят за свое собствено удоволствие” е казал Оскар Уайлд, но позволете ми да не се съглася.

Цветята, според мен, цъфтят за всички. Те са и моята сбъдната мечта. Мечта, която днес наричам GEBOV Flowers Company.

Работя с тях от години и зная, че всяко носи свой собствен почерк, но заедно те създадават истинска палитра от красота и емоция.

Опитът ми, натрупан у нас и в чужбина, ми помага в реализацията и на най-смелите идеи. Да бъдеш флорист е сред онези артистични професии, за които е нужно да си малко архитект, малко математик и също, малко инженер.

Мотото на GEBOV е Growing To Inspire! Да ви вдъхновяваме с красота е нашата мисия.

Мариян Гебов, собственик и управител

GEBOV Flowers е най-големият магазин за цветя в София. Размерите обаче нямат значение, ако съдържанието липсва. При нас то е на почит и е в неповторима хармония от цветове, форми и аромати, пресъздадена по най-модернистичен и естетичн начин – флорални продукти от висок клас и  с уникален стил – винаги изтънчени букети, нетрадиционни аранжировки, изненадващи кутии и композиции. Разполагаме с огромен асортимент от рязан цвят, който съчетаваме по най-вдъхновяващ начин.

За дома и офиса предлагаме уникални вази и кашпи собствен внос, които другаде не бихте открили. Разполагаме с елегантни, стилни и луксозни продукти, подбрани за вашите специални нужди и изискан вкус.

В GEBOV знаем как да създадем перфектната атмосфера за вашите ежедневни поводи и знаем добре какво ви е нужно за мечтаната сватба или събитие. Ще декорираме всеки ваш празник и ще предложим качествена услуга, в комбинация с професионализъм и лично отношение.

1
Мисия
Нашата мисия e да създаваме красота и да вдъхновяваме, внасяйки стил и естетика от ново поколение в представянето и поднасянето на цветя.
1
Ценности
Държим на личното отношение като го съчетаваме с коректност и професионализъм. Отнасяме се с прецизност и внимание към всеки детайл и всеки клиент.
1
Визия
Ние вярваме в красотата и ежедневно се стремим да създаваме среда на хармония и естетика, знаейки, че всеки човек мечтае за такава атмосфера.
1
Иновации
Стремим се да представяме най-актуалното от света на флористиката. Работим спрямо най-съвременните тенденции и самите ние създаваме иновации.

КАК ДА НИ РАЗПОЗНАЕТЕ?

The Best Testimonials

We Love Our Clients

Add to cart