Нашите услуги в подкрепа на Вашия бизнес

Флорални решения от най-висок клас за Вашата корпоративна идентичност!

Ние знаем отлично колко е важно Вашият ресторант, хотел, офис или бизнес сграда да имат отличаваще се визия.

Предлагаме уникални флорални композиции и аранжировки, специално изготвени за Вашето пространство.

С богатия си набор от услуги и новаторски подход можем да преобразим всеки интериор и екстериор – сезонна декорация, абонаментна доставка на цветя и декорация на събития са само част от нашите корпоративни услуги, които изпълняваме качествено и навременно.

Вашият бизнес заслужава най-добрия имидж!

》СЕДМИЧНА ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ

Предлагаме Ви уникална услуга за българския пазар – всяка седмица наш екип от флористи ще подбира и доставя за Вас най-подходящите цветя, растения, вази и съдове ии ще аранжира с тях Вашето корпоративно пространство.

Нашите персонализирани предложения ще бъдат изградени на база на Вашите бранд идентичност, нужди и интериор. Новаторският ни подход Ви гарантира, че ще получите уникални по рода си цветни инсталации и декорации, които ще бъдат забелязани от всеки!

》СЕЗОННА ДЕКОРАЦИЯ

За Вашия фирмен интериор ще изградим неповторима визия спрямо настоящия сезон – цветнапролет, Великденско настроение, вълшебно, морско лято, най-пъстрата есен или топла и красива Коледа.

Ще ви предложим богат избор от декоративни елементи под наем, като за всеки празничен период или сезон, ще създадем уникална атмосфера, която да придава настроение във Вашето работно пространство и да вдъхновява обитателите му.

》ДЕКОРАЦИЯ и ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ

Имаме богат опит в организацията на събития от различно естество и знаем как да направим всяко парти истинско преживяване за Вас и Вашите колеги.

Нашият ивент мениджър ще Ви консултира за най-подходящата локация, декорация, кетъринг обслужване,
техническо изпълнение и всички необходими компоненти за едно незабравимо тържество.

С професионалните умения на екипа ни от декоратори и чрез магията на цветята, ще създадем възможно най-оригиналната флорална аранжировка, индивидуално изготвена за Вас, с която да впечатлите гостите си.

》ДЕКОРАТИВНО ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

Доверете се на нашите нестандартни и смели идеи за озеленяването на Вашия офис, хотел, ресторант, заведение или бизнес сграда.

Ще създадем стилен и оригинален дизайн за Вашата бизнес атмосфера, ще внесем естетика и новаторски дух във всеки кът на Вашия интериор и екстериор, постигайки дух на хармония и комфорт .

Постигаме впечатляващи резултати с внимателно селектирани растения, които изцяло съобразяваме с Вашето пространство, а към тях добавяме уникални кашпи и съдове за цветя, екслузивно подбрани за Вас.

》ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ И ПОДАРЪЦИ

За специалните поводи на Вашите клиенти, партньори, колеги или близки, ние сме насреща, за да доставим най-бързо и точно, красиви и стилни букети, кутии и кошници с цветя и подаръци, специално изработени от нас за Вас.

Нашите продукти се отличават с модерна и ексклузивна визия, качество без компромис и обслужване на най-високо ниво.

Вашият бизнес в наши ръце е гаранция за 100% успех! Доверете се на нас!