“Цветята цъфтят за свое собствено удоволствие”

е казал Оскар Уайлд, но позволете ми да не се съглася.

Цветята, според мен, цъфтят за всички. Те са и моята сбъдната мечта. Мечта, която днес наричам GEBOV Flowers Company.Работя с тях от години и зная, че всяко носи свой собствен почерк, но заедно те създадават истинска палитра от красота и емоция. Опитът ми, натрупан у нас и в чужбина, ми помага в реализацията и на най-смелите идеи.Да бъдеш флорист е сред онези артистични професии, за които е нужно да си малко архитект, малко математик и също, малко инженер.Мотото на GEBOV е Growing to Inspire! Да ви вдъхновяваме с красота е нашата мисия.

Мариян Гебов, собственик и главен флорист

GEBOV Flowers е най-големият магазин за цветя в София. Размерите обаче нямат значение, ако съдържанието липсва. При нас то е на почит и е в неповторима хармония от цветове, форми и аромати, пресъздадена по най-модернистичен и естетичн начин – флорални продукти от висок клас и с уникален стил – винаги изтънчени букети, нетрадиционни аранжировки, изненадващи кутии и композиции.Разполагаме с огромен асортимент от рязан цвят, който съчетаваме по най-вдъхновяващ начин.За дома и офиса предлагаме уникални вази и кашпи, които другаде не бихте открили.

Предлагаме елегантни, стилни и луксозни продукти, подбрани за вашите специални нужди и изискан вкус.В GEBOV Flowers знаем как да създадем перфектната атмосфера за вашите ежедневни поводи и знаем добре какво ви е нужно за мечтаната сватба или събитие.Ще декорираме всеки ваш празник и ще предложим качествена услуга, в комбинация с професионализъм и лично отношение.

МИСИЯ

Нашата мисия e да създаваме красота и да вдъхновяваме, внасяйки стил и естетика от ново поколение в представянето и поднасянето на цветя.

ВИЗИЯ

Ние вярваме в красотата и ежедневно се стремим да създаваме среда на хармония и естетика, знаейки, че всеки човек мечтае за такава атмосфера.

ЦЕННОСТИ

Държим на личното отношение като го съчетаваме с коректност и професионализъм. Отнасяме се с прецизност и внимание към всеки детайл и всеки клиент.

ИНОВАЦИИ

Стремим се да представяме най-актуалното от света на флористиката. Работим спрямо най-съвременните тенденции и самите ние създаваме иновации.

НАШИЯТ ЕКИП

Малко инфо за човека

Собственик и главен флорист

Мариян Гебов

Малко инфо за човека

Флорист

Катя

Гебова

Малко инфо за човека

Флорист

Соня

Григорова

Малко инфо за човека

Ивент мениджър

Владимир Николов

Малко инфо за човека

Brand & digital

Силвия Цветанова

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ