“Цветята цъфтят за свое собствено удоволствие” е казал Оскар Уайлд, но позволете ми да не се съглася.

 

Цветята, според мен, цъфтят за всички. Те са и моята сбъдната мечта. Мечта, която днес наричам GEBOV Flowers Company.Работя с тях от години и зная, че всяко носи свой собствен почерк, но заедно те създадават истинска палитра от красота и емоция. Опитът ми, натрупан у нас и в чужбина, ми помага в реализацията и на най-смелите идеи.Да бъдеш флорист е сред онези артистични професии, за които е нужно да си малко архитект, малко математик и също, малко инженер.Мотото на GEBOV е Growing to Inspire! Да ви вдъхновяваме с красота е нашата мисия.

Мариян Гебов, собственик и главен флорист

GEBOV Flowers е най-големият магазин за цветя в София. Размерите обаче нямат значение, ако съдържанието липсва. При нас то е на почит и е в неповторима хармония от цветове, форми и аромати, пресъздадена по най-модернистичен и естетичн начин – флорални продукти от висок клас и с уникален стил – винаги изтънчени букети, нетрадиционни аранжировки, изненадващи кутии и композиции.Разполагаме с огромен асортимент от рязан цвят, който съчетаваме по най-вдъхновяващ начин.За дома и офиса предлагаме уникални вази и кашпи, които другаде не бихте открили.

Предлагаме елегантни, стилни и луксозни продукти, подбрани за вашите специални нужди и изискан вкус.В GEBOV Flowers знаем как да създадем перфектната атмосфера за вашите ежедневни поводи и знаем добре какво ви е нужно за мечтаната сватба или събитие.Ще декорираме всеки ваш празник и ще предложим качествена услуга, в комбинация с професионализъм и лично отношение.

МИСИЯ

Нашата мисия e да създаваме красота и да вдъхновяваме, внасяйки стил и естетика от ново поколение в представянето и поднасянето на цветя.

ВИЗИЯ

Ние вярваме в красотата и ежедневно се стремим да създаваме среда на хармония и естетика, знаейки, че всеки човек мечтае за такава атмосфера.

ЦЕННОСТИ

Държим на личното отношение като го съчетаваме с коректност и професионализъм. Отнасяме се с прецизност и внимание към всеки детайл и всеки клиент..

ИНОВАЦИИ

Стремим се да представяме най-актуалното от света на флористиката. Работим спрямо най-съвременните тенденции и самите ние създаваме иновации.

НАШИЯТ ЕКИП

Малко инфо за човека

Собственик и главен флорист

Мариян Гебов

Малко инфо за човека

Флорист

Катя
Гебова

Малко инфо за човека

Флорист

Соня
Григорова

Малко инфо за човека

Бранд & диджитъл

Силвия Цветанова

Малко инфо за човека

Ивент мениджър

Владимир Николов

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ