Ние сме GEBOV Flowers

Eдин от най-красивите и модерни магазини за цветя и флорални декорации в София

gebov flowers

„Цветята цъфтят за свое собствено удоволствие“

е казал Оскар Уайлд… според мен, цветята цъфтят за всички…

 

Цветя и любов

Работя с цветя от години и ежедневно се възхищавам на тяхната магия. Всяко със свой собствен почерк, а заедно – такава една великолепна палитра от красота и емоция… 

Да бъдеш флорист е сред онези артистични професии, за които е нужно да си малко архитект, малко математик и също, малко инженер. Но основната съставка на всяка добре свършена работа е любов!

Мариян Гебов, собственик и главен флорист
нашето мото е

GROWING TO INSPIRE

Да създаваме красота и да ви вдъхновяваме е нашата мисия!

Ние вярваме в красотата и затова нашият стремеж е да изграждаме среда на естетика и хармония за всеки наш клиент!

СТИЛ

 

ЕСТЕТИКА

КЛАСА

ВДЪХНОВЕНИЕ

 

Как го правим?

виж видеото

Цветя и още нещо

В нашия магазин ще откриеш богата селекция от стилни и елегантни букети, уникални кутии, аранжировки и кошници със свежи цветя, нестандартни саксийни растения, висококачествени кашпи, вази и декорации за интериора.

Предлагаме още флорални услуги от най-висок клас, сватбена флористика, декорация на събития, сезонна декорация, абонаметна доставка на цветя, декорация под наем и др.

МИСИЯ

Нашата мисия e да създаваме красота и да вдъхновяваме, внасяйки стил и естетика от ново поколение в представянето и поднасянето на цветя.

ВИЗИЯ

Ние вярваме в красотата и ежедневно се стремим да създаваме среда на хармония и естетика, знаейки, че всеки човек мечтае за такава атмосфера.

ЦЕННОСТИ

Държим на личното отношение и го съчетаваме с коректност и професионализъм. Отнасяме се с внимание към всеки детайл и всеки клиент.

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ