Вашият бизнес – това сте Вие

Ние, в GEBOV Flowers знаем това и още по-добре знаем от какво се нуждае корпоративната идентичност на Вашия офис, хотел, ресторант или бизнес сграда.

Предлагаме уникални флорални композиции и аранжировки, специално изготвени за Вашето пространство.

С богатия си набор от услуги можем да задоволим всяка Ваша нужда. Сезонна декорация, абонаментна доставка на цветя или декорация на събитие са част от нашите корпоративни услуги, които изпълняваме качествено и навременно.

СЕДМИЧНА ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ

Цветята са онзи прекрасен акцент, който създава истинска атмосфера и предразполага за още по-успешните бизнес отношения.
Предлагаме Ви уникална услуга за българския пазар – всяка седмица наш екип от флористи ще доставя свежи цветя за Вашия бизнес.
Нашите персонализирани предложения ще бъдат изградени на база на Вашите идентичност, нужди и интериор. Ще подберем най-подходящите цветя, растения, вази и съдове и ще ги поставим на най-точните места във Вашето пространство.
Новаторският ни подход Ви гарантира, че ще получите уникални по рода си цветни инсталации и декорации, които ще бъдат забелязани от всеки!

СЕЗОННА ДЕКОРАЦИЯ

За Вашия фирмен интериор, ще изградим неповторима визия спрямо настоящия сезон: цветна и уханна пролет, вълшебно, морско лято, най-пъстрата есен или най-уютната зима, топла и красива Коледа, Великденско настроение и др.
Ще ви предложим огромен избор от декорация под наем и за всеки период ще създадем невероятна атмосфера, която да придава настроение, да радва обитателите на пространството и да ги вдъхновява.

ДЕКОРАЦИЯ и ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ

Обогатете фирмената си идентичност, направете всяко парти истинско преживяване за Вас и Вашите колеги.
Нашият ивент мениджър ще Ви консултира за най-подходящата декорация, локация, кетъринг обслужване, техническо изпълнение, ентъртеймънт и всички необходими компоненти за Вашето незабравимо тържество.
С професионалните умения на екипа ни от декоратори и чрез магията на цветята ще създадем възможно най-оригиналната флорална аранжировка, индивидуално изготвена по вашата парти-тема.
Вашето събитие в нашите ръце е гарнция за 100% удовлетворение!

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

Осмелете се да потърсите различното, като се доверите на нашите нестандартни и смели идеи по отношение на озеленяването на Вашия офис, бизнес сграда, хотел или ресторант.Ще създадем свеж и оригинален вид на Вашата бизнес атмосфера. Ще сътворим комфорт, ще внесем естетика и новаторски дух във всеки интериор или екстериор.
Постигаме впечатляващи резултати с внимателно селектирани растения, които изцяло съобразяваме с Вашето пространство, а към тях добавяме уникални кашпи и съдове за цветя, екслузивно подбрани за Вас!
В Gebov Flowers знаем как да преобразим всяко едно пространство!

ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ, БУКЕТИ И ПОДАРЪЦИ

В бизнеса е важно да бъдете разпознаваеми и запомнящи се и затова имате нужда от партньор, който да Ви дава това предимство.
За специалните поводи на Вашите клиенти, партньори, колеги или близки, ние сме насреща, за да доставим най-бързо и точно стилни и красиви букети, кутии и кошници, които да развълнуват всеки, който ги получи. Нашите продукти се отличават с модерна и иновативна за българския пазар визия, качество без компромис и обслужване на най-високо ниво.
Предлагаме и оригинални подаръци, разнообразие от декоративни елементи и акценти, както и нашата екслузивна серия от луксозни ароматни свещи GEBOV.
Изработваме с любов и доставяме навреме!

Бъдете крачка пред конкурентите и впечатлете клиентите си!