Мисията на GEBOV Flowers е да създава красота!

Нашите услуги задават нови стандарти във флоралното обслужване. Ние знаем как да изградим неповторим стил за вашия декор.

Богатата ни гама от услуги се грижи винаги да имате най-свежите цветя в дома си, да организирате перфектното тържество или парти, както и да не забравяте празниците на вашите близки.

Предлагаме иновативни решения за всеки кът във вашия дом,защото вярваме, че “моят дом е моята крепост”.

декоративно озеленяване

Мечтаете ли Вашия дом да бъде истински оазис, в който да нямате търпение да се завърнете след почивка или натоварен работен ден?
Екипът ни от професионални флористи ще се погрижи за Вашите дом и градина – ще доставим най-качествените цветя, растения, аранжировки и декорации и регулярно ще се грижим за тях.
Ще създадем истински флорален рай в дома и градината Ви!

СЕДМИЧен абонамент

Искате ли да всеки ден да се наслаждавате на прекрасни свежи цветя и флорални декорации?
Това е напълно възможно с нашата услуга, чрез която декорираме Вашия дом със сезонни цветя ежеседмично, като подбираме и доставме и най-подходящите вази и съдове спрямо интериора на пространството.
Бъдете заобиколени с красота всеки ден!

ДЕКОРАЦИЯ НА СЪБИТИЯ

Гордеем се с нашата новаторска визия и ви гарантираме, че знаем как да организираме и декорираме Вашето тържество – ще ви предложим нестандартни флорални идеи, с които ще създадем уникална празнична атмосфера.
Ще Ви посъветваме и за подходящи локации, диджей и кетъринг услуги и всичко, от което имате нужда.
Позволете си да бъдете специални, изберете различното!

РОЗА ВСЕКИ ДЕН

Има десетки начини да изразите любовта си, но най-класически и искрен остава цветето и по-специално розата.
Ние Ви предлагаме една уникална услуга, с която ежедневно да изненадвате най-специалния за Вас човек. Поръчвайки ‘Роза всеки ден’, Вашият любим човек получава по 1 роза всеки ден за избран период от време.
Защото някои хора са специални!

ПРАЗНИЧЕН КАЛЕНДАР

Всеки повод, който имате, е винаги в нашия календар. Ние знаем кога близките Ви имат поводи, кога трябва да получат своите красиви цветя от Ваше име.
В забързаното ежедневие, тази ексклузивна услуга пести не само време, но Ви дава и сигурност, че винаги ще сте засвидетелствали своето уважение и най-добри чувства към специалните за Вас хора.
Ние ще доставяме цветя за техните рождени и имени дни, годишнини, както и за всеки друг специален ден – Свети Валентин, 8-ми март и т.н.
Доверете се на нас за Вашите празници!

Гарантираме Ви стил, класа, професионализъм и иновативност!