• РЯЗАН ЦВЯТ – В Gebov Flowers Bar ще откриете огромно разнообразие от интересни сортове и цветове с най-високо качество, директно внесени от Холандия. Предлагаме екзотични цветя и разнообразие от извънсезонни растения, чрез които можете да поканите лятото в дома и офиса през цялата година. 

За клиентите, които ценят иновативното, изненадваме с впечатляващи и не толкова познати у нас цветове, с цел да работим за създаването на нови тенденции на нашия пазар. 

Не забравяйте, че всичко, което Ви хареса, можете да поръчате и онлайн. Нашите консултанти в Gebov Flowers Bar, са винаги на Ваше разположение, ако искате да получите повече информация. 


• Саксийни растения: Цъфтящи и вечнозелени - В Gebov Flowers Bar ще откриете богат избор от саксийни растения, специален внос от Холандия. Висококачествените ни предложения се доставят за Вас всяка седмица, съобразени със сезона - пролетни или есенни. 

Ние се грижим, не просто да вземете едно растение у дома, a да предложим максимално индивидуален подход при избора и изработката на композицията. За нас е удоволствие да бъдем на разположение. 


• Изработка на букети, аранжировки, композиции, кошници – В Gebov Flowers Company всички букети, аранжировки, композиции и кошници, се изработват според най-новите техники и похвати в областта на флористиката. 

Иновативните ни предложения, поднесени с авторски почерк, можете да откриете и на място в Gebov Flowers Bar, където нашите служители с радост ще Ви съдействат, като комбинират своите професионални умения с Вашите изискани предпочитания. 

За празници като 8-март, Свети Валентин, Коледа и др., в сайта ни ще откриете платформа с продукти, разработени само за тези специални поводи. 

Всички, които направят своята поръчка седмица преди празника, получават отстъпка. 

За всякакви възникнали въпроси винаги можете да позвъните на наш служител, който ще Ви съдейства, за да улесни поръчките Ви - на място или онлайн. 


 • Опаковане на подаръци - Първото, което виждат хората, когато им поднесете подарък, е опаковката. Затова от Gebov Flowers Company предлагаме опаковане на Вашите подаръци с едни от най-качествените текстили и крафтове, както и голямо разнообразие от хартии и панделки. Нашите стилни и изискани опаковки са чудесен завършек на една невероятна изненада. Можете да оставите подаръците си при нас, за да ги опаковаме и доставим с букет и картичка, за да направим хората, които обичате, истински щастливи. 


•  Вази, кашпи, саксии, съдове - Тъй като обичаме да изпипваме всеки детайл, в Gebov Flowers Company предлагаме голям избор от вази, саксии и съдове, които можете да поръчате и онлайн. Освен тях можете да избирате и от десетки модели керамични и метални кашпи, както и стъклени вази, които да пасват перфектно на интериорните решения у дома или в офиса. 


• Ваучер за подарък - За всички, които елегантно оставят избора на човека, когото искат да изненадат, Gebov Flowers Bar предлага ваучер за подарък. Сумата е по Ваш избор, а удоволствието да предложим нещо несравнимо - наше. 


• Десерти - За всички ценители на изисканите десерти, Gebov Flowers Bar предлага неустоими изкушения от най-висок клас. Те са изработени по специална технология от едни от най-известните имена в сферата на сладкарството. Ще останете приятно очаровани и изненадани от флоралната декорация на всеки един сладкиш. Бъдете сигурни, че държим не само на визията. Всички наши десерти следват актуалните тенденции за здравословно приготвяне. 


При нас ще намерите оригинални торти, неустоими шоколадови изкушения, бонбони, френски макарони и още страхотни предложения, които можете да поръчате и онлайн. Всички тези изкушения ще бъдат прилежно опаковани в подаръчна кутия, за да направят дните ви неустоими.