Gebov Flowers Company е плод на дългогодишно граден професионализъм и вдъхновение в сферата на флористиката и цялостното декориране на частни и фирмени събития. 


Нашата мисия е да създадем нов поглед към този тип изкуство и да превърнем всеки досег с него в незабравима емоция. През годините имаме изграден опит в реализирането на едни от най-запомнящите се флорални декорации, познати на нашия пазар. Поехме риска да бъдем първи, защото вярваме, че с отношение, намираме пътя към сърцето на всеки.


Продуктите на Gebov Flowers Company са поднесени по уникален начин, носейки силен авторски акцент. Лично и прецизно избираме нашите материали от най-добрите световни марки, за да усетите индивидуалното отношение, което екипът на компанията влага всеки ден. Защото това не е просто бранд, а една голяма мечта, години труд и вложена естетика.


И тъй като желаем клиентите ни да бъдат изненадвани приятно и да се докоснат лично до света на флористиката, разширихме мащаба на мечтите си, създавайки Gebov Flowers Bar – първия по рода си цветарски магазин със сладкарница в България. При нас чашата с кафе е с още по-неустоим аромат, а бутиковите ни торти са с нежни флорални мотиви. Gebov Flowers Bar е за всеки, но най-вече за онези, които ценят качеството, обичат новите преживявания и умеят да се наслаждават на красивото с всичките си сетива.


Всички аранжировки и цветя в сайта можете да откриете и на място в Gebov Flowers Bar, за да получите това, което искате, възможно най- скоро.